Boyakoruma.com Avantajlı Başlangıç Paketi : Eldiven + Şampuan + Kurulama Havlusu

Barkod : 1410260920242727

%20 daha avantajlı! Başlangıç seti, UFS Kuzu Yünü Yıkama Eldiveni ve Nanolex PrewashFoam Yıkama Şampuanı, AutoDetox Twisted Double Plus 50×80 Kurulama Havlusu sizlerle!

Orijinal fiyat: ₺1.400,00.Şu andaki fiyat: ₺1.120,00.

20% İndirim

Stokta

Güncel Kargo Bilgileri için Tıklayın

  • Boyakoruma.com, PayTR altyapısını kullanır. Bu sayede kredi kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.
  • Arzu ederseniz vade farkları eklenerek 12 aya kadar taksitlendirme yapabilirsiniz.
  • Ödemelerinizi Havale / EFT ve FAST yolu ile anında gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kapıda ödeme seçeneği yoktur.
  • KDV dahil rakamlardır. Kurumsal faturalarınız için sipariş ekranındaki bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekir.

Ürün Hakkında

Avantajlı alım fırsatıyla, UFS Kuzu Yünü Yıkama Eldiveni, Nanolex PrewashFoam Yıkama Şampuanı, AutoDetox Twisted Double Plus 50×80 Kurulama Havlusu sizlerle!

  • Yerli imalatın gururu Uğurlu Finisaj Sistemleri tarafından özenle geliştirilen, gerçek avustralya kuzu yününden üretilen eldiven, aracınızı çiziksiz yıkamanız için birebirdir. Yüksek kalitede astara sahip bu ürün, suyla temasında daha da yumuşar. Bu sayede araç yüzeyinden topladığı kirleri kovanıza bırakır.
  • Alman devi Nanolex tarafından geliştirilen Prewash Foam, yüksek konsantrasyon oranıyla tasarruflu ve güvenilir yıkamanın kitabını yazıyor. 5 litrelik kovada 2 kapak kullanıma sahip bu ürün, araç yüzeyindeki kirleri zahmetsizce temizlemenizi sağlar. Seramik kaplama, şeffaf boya koruma filmi ya da folyo kaplama uygulanmış araçlar üzerinde güvenle tercih edilebilir.
  • AutoDetox Twisted Double Plus 50×80 kurulama havlusu, aracınızı tek bir damla bırakmadan kurutmanız için özel olarak geliştirildi. Overloklu kenar yapısı sayesinde çizik oluşturmaz. Yüksek emici kore mikrofiberleri sayesinde, havluyu hiç sıkmadan aracı tamamen kurulayabilirsiniz.

Genel Uyarılar : 

  1. Kuzu yünü yıkama eldivenleri hassastır. Her kullanımdan sonra saf su ile durulanmalı, çırpılarak kurutulmalıdır. Makinede yıkanması tavsiye edilmez. Gölge bir alanda kendi kendine kurutulması sağlanmalıdır.
  2. Kuzu yünü yıkama eldivenleri sadece PH Nötr şampuanlarla kullanılabilir. Farklı PH değerlerine sahip şampuanlar, eldiveninizin erkenden sertleşmesine ve kılcal çizikler oluşturmasına sebebiyet verecektir.
  3. Nanolex Prewash Foam, yüksek konsantrasyon oranı sayesinde fazlaca köpürecektir. Bu özelliğiyle hem kovada, hem de köpük yapım aparatlarında güvenle tercih edilebilir.
  4. Kurulama havlusu yüksek kalitede mikrofiberden imal edilmiştir. Kirlendiği takdirde, Nanolex Microfiber Wash gibi özel deterjanlar ile çamaşır makinesinde, düşük ısıda yıkanabilir. Makinede yıkandığı takdirde sıkma yapılmamalıdır. Elde temizlendiği takdirde ılık su kullanılabilir.

Müşteri Yorumları (0)

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Boyakoruma.com Avantajlı Başlangıç Paketi : Eldiven + Şampuan + Kurulama Havlusu” için yorum yapan ilk kişi siz olun

Bu ürünü alanlar, aşağıdaki ürünleri de satın aldılar!